Du får pengene hjem og bevarer relationen

Du kan nok finde på mere spændende ting at lave end at rykke kunder for betaling. Du vil sikkert hellere sælge varer eller løse nye opgaver, besøge nye kunder eller bruge tiden på ideer, der kan gavne forretningen. Derfor har vi specialiseret os i at inddrive gæld på din virksomheds vegne. Du kan kort sagt trygt stole på, og at vi klarer dine debitorer, mens du gør det, du er bedst til. Nemlig at drive din forretning. 

Resultater kommer af at arbejde i en venlig og respektfuld, men også bestemt tone. Ca. 80 % af de penge, vi inddriver sker som udenretlig inkasso (før retten) med fokus på dialog. Det handler om evnen til at sætte sig i andres sted og være inde i al lovgivning og processer. Det sidste underviser vi erhvervslivet i. Din Inkassochef er kort sagt din rådgiver, der klarer alt i øjenhøjde. Nu tænker du nok, at det lyder dyrt med personlig rådgivning, men det er det ikke.

Hos Din Inkassochef er der ingen skjulte gebyrer, ingen binding, ingen provision – kun personlig rådgivning baseret på 26 års erfaring med faste, lave priser.

Lyder det som noget for dig, så book et møde

Ingen abonnement

Ingen binding

Ingen provision

Inkasso pr. sag kr. 350,00 + moms

Vil du hellere sælge flere varer, servicere de gode kunder eller udvikle nye ideer i din virksomhed fremfor at rykke for betalinger, så er det Din Inkassochef, du skal ringe til. Vi har specialiseret os i at inddrive gæld på din virksomheds vegne med indgående kendskab til alle regler og processer – og den menneskelige faktor. Vores resultater kommer af at arbejde i en venlig og bestemt tone. Ca. 80 % af de penge, vi inddriver sker inden møder i retten med fokus på dialog, så I bevarer kunderelationen. Og det bedste af det hele er, at vi ikke har skjulte gebyrer, ingen binding, ingen provision – kun faste, lave priser på alle sager. Du kan med andre ord trygt stole på, at vi klarer dine debitorer, mens du gør det, du er bedst til. Nemlig at drive din forretning.

Læs vores GDPR politik her