Inkasso

Hvis rækken af rykkerskrivelser og telefonsamtaler ikke giver resultat i form af betaling, skal du hurtigst muligt overgive kravet til inkasso.

 

Det er der flere årsager til – dels er det bevist, at jo hurtigere du forfølger dit krav, jo større er chancen for at pengene bliver betalt. Er det lang tid siden varen eller ydelsen er leveret, så er varen måske allerede brugt og kasseret. Derfor er det altid vigtigt, at du får fulgt hurtigt op, når betalingen udebliver. Også af hensyn til din virksomheds likviditet. Når du giver kredit, låner du reelt penge ud – som skulle være gået til at betale dine egne regninger og til at sørge for vækst i din egen virksomhed.

 

Ofte virker det bedre, hvis kravet bliver sendt til et professionelt inkassobureau, der har erfaringen i at tale med kunder og måske tackle de indsigelser, der kan være. Man kan selvfølgelig sagtens selv tage dialogen, men af og til er man følelsesmæssigt involveret og så kan det være svært at bevare de gode miner der er afgørende for, om betaling kan lade sig gøre.

 

Hos Din inkassochef binder vi ikke vores kunder med abonnementer og beregner os ikke provision eller tager dine renter eller rykkergebyrer.

 

Vi beregner os en fast lav pris på kr. 350 + moms pr. sag – inkasso helt enkelt.

Hvad er inkluderet i prisen ?:

  • Oprettelse og kredittjek
  • Udsendelse af inkassoskrivelse
  • Telefoninkasso
  • Udsendelse af opfølgningsskrivelse
  • Vurdering af din sag
  • Administration af afdragsordning
  • Evt. indberetning til RKI

Når vi modtager din sag til inkasso, tjekker vi også, om du har husket at pålægge alle rykkergebyrer, inkassogebyrer og evt. kompensationsbeløb, som du er berettiget til – ellers gør vi det naturligvis for dig.

Ingen abonnement

Ingen binding

Ingen provision

Inkasso pr. sag kr. 350,00 + moms